Po "Jabuka"
Vij.I.Česmičkog 7a
31 000 Osijek
Voditeljica: Katica Rališ
Telefon:031/505-426

1

1
Tijekom veljače u našem vrtiću bilo je veselo I raspjevano u svim skupinama. Vrijeme je poklada…
Djeca su upoznala pokladne običaje kroz maskiranje I tradicijsko, govorno I plesno stvaralaštvo. Na taj način dio naše tradicije prenosimo u naš svakodnevni život, činimo ga ljepšim, bogatijim I postaje dijelom nas.

Opširnije...

5

5
Tri su odgojne skupine realizirale božićne radionice na kojima su djeca i roditelji, u suradnji sa odgojiteljicama, izrađivali božićne ukrase za bor i uređenje vrtića. U ugodnoj atmosferi, uz prigodnu glazbu i bogatstvo kreativnog materijala, nastali su anđeli, adventski vjenci, borovi-mobili, jaslice i mnoštvo prekrasnih uradaka.

Opširnije...

4

4
Otvorili smo svoja vrata u mjesecu svibnju! U dva tjedna koliko je trajala manifestacija "OTVORENIH VRATA" uključio
se velik broj roditelja. Sudjelovali su u ponuđenim radionicama, sportskim igrama, izletima, posjetima roditelja različitih
zanimanja, druženjima po skupinama i međuskupnim natjecanjima.

Opširnije...

Mlađa skupina vrtića Jabuka krenula je u šetnju okolinom vrtića kako bi promatrali promjene u prirodi u jesen. U šetnju je išao i papagaj koji se veselio jesenskim zrakama sunca. Po dolasku u vrtić započeli smo s likovnim aktivnostima, bojali smo otiske lista.

View the embedded image gallery online at:
http://vrticiosijek.hr/index.php/jabukaa#sigFreeIdb468c9cddd

Promatrajući promjene u prirodi ,na drveću u vrtu,te posjet tržnici kod djece je pobudio veliki interes za formiranje iste”NAŠA MALA TRŽNICA”.
Kroz dva dana prikupljanjem plodova jeseni naša se tržnica napunila i igra je mogla krenuti.Prodaja i kupnja djecu je svakodnevno poticala na neke nove aktivnosti od radno-praktićne (gulimo,režemo,kušamo),do izrade šarene salate(zimnice),izrade zveckalica od sjemenki,za koje smo se trebali potruditi runjenjem kukuruza,čišćenjem sjemenki iz suncokreta.Kao i različitim likovnim radovima –grozd,tikva,kukuruz,suncokret,zimnica…

View the embedded image gallery online at:
http://vrticiosijek.hr/index.php/jabukaa#sigFreeIdfd7635b772