Po "Jaglenac"
Krstova 99a
31 000 Osijek
Voditeljica: Margita Cvitić
Telefon:031/504-830

3

3
Na prošlogodišnjem MDF-u izloženi su i likovni radovi, točnije zastavice, s autoportretima starije „B“ skupine PC „Jaglenac“ – njih ukupno 9 komada.
Tijekom trajanja festivala iste su bile izložene na šibenskim ulicama zajedno sa zastavicama koje su stigle iz cijele RH, ali jedine iz Osijeka na čega smo jako ponosni.

Opširnije...

12

12
Odgojiteljsko vijeće je prikaz sad već tradicionalnog druženja „Baka i djeda sa mnom u vrtiću“. Cilj radionice je bio prikazati svrhu pozivanja baka i djeda u vrtić, a to je prvenstveno razvoj socijalne komunikacije i osjetljivosti u međugeneracijskoj suradnji unučadi s bakama i djedama, te utjecaj na formiranje vrijednosnih stavova i osobina ličnosti.

Opširnije...

4

4
U dogovoru s roditeljima dječaka T.B. iz naše skupine razgovarali smo s njegovom tetom Tinom Koprivnjak koja nam je omogućila odlazak na stadion osječkog prvoligaša NK „Osijeka“.

Opširnije...

15. olimpijski festival u Valpovu

31 dijete i 2 odgojiteljice starije skupine PO „Jaglenac“ sudjelovalo je 19. svibnja 2016.g. na 15. olimpijskom festivalu u Valpovu. Natjecali su se u 5 disciplina : trčanje 50 m, štafeta 4 x 25 m, bacanje loptice, skok u dalj i mali nogomet (m). Osvojili smo tri 4. mjesta, dva 7. mjesta, dva 9. mjesta, jedno 6. i jedno 8. mjesto.
U ukupnom poretku zauzeli smo 8. mjesto od 11 sudionika. Ponosni smo na ono što smo postigli. Bilo je jedno novo i prekrasno iskustvo.

Opširnije...

Dan Planeta Zemlje

Ovako smo u dječjem vrtiću obilježili Dan planete Zemlje. Kroz sportske aktivnosti naučili smo razvrstavati otpad u zato određene spremnike, naučili smo što Zemlju veseli i što je žalosti i ispisali smo važne poruke koje će nas sve podsjetiti zašto je važno čuvati okoliš.

View the embedded image gallery online at:
http://vrticiosijek.hr/index.php/jaglenac#sigFreeId57b08afc63

 

„Što nam mogu pokazati naši najmiliji“
13. svibnja 2016.

Dan otvorenih vrata PO „Jaglenac“ održan je 13. svibnja 2016. od 9:00 do 11:00 sati pod već tradicionalnim nazivom „Što nam mogu pokazati naši najmiliji“.
To je dan kada djeci njihovi najmiliji (roditelji, bake, strine,…) pokazuju ono čime se oni bave ili ono u čemu su vješti. Djeca slobodno biraju radionicu koju žele promatrati ili sudjelovati u njoj. Radionice su raspoređene po cijelom vrtiću.

Opširnije...