Po "Maslačak"
Veleluška bb
31000 Osijek
Voditeljica: Slađana Dozan
Telefon:031/564-753

 

 

 

7

7
Briga o ptičicama u hladnim zimskim danima jedna je od aktivnosti koju provodimo u zimskim mjesecima. Razvijanje empatije prema sebi, drugima i prirodnom okruženju su vrijednosti koju djeca uče već od najranije dobi.
Promatranje ptica u našem dvorištu, različite slikovnice te enciklopedije i priče bile su izvrstan poticaj za životno praktične i radne aktivnosti koje smo proveli s djecom u suradnji s roditeljima koji su nesebično donijeli mnoštvo potrebnog materijala.

Opširnije...

U prosincu u DV Maslačak ugostili smo roditelje na raznim aktivnostima. Održali smo Božićnu radionicu roditelja i djece na temu izrađivanja ukrasa za božićno drvce.
Ugostili smo djelatnike HNK i Glazbene škole (roditelji djece polaznika našeg vrtića), te djevojčicu Leu Šenk koja je bila polaznica našeg vrtića.Održali su Božićni koncert u dvorani na kojemu su prisustvovale sve odgojne skupine. 
Posjetili smo kazalište B. Mihaljevića i gledali predstavu Čarobni kolač. Organiziran je bio i odlazak u vožnju božićnim tramvajem.
Tijekom cijelog prosinca poticali smo zajedništvo te stvarali veselu atmosferu u holu našeg vrtića gdje su djeca u jutarnjim i popodnevnim satima plesala uz božićne pjesme oko okićenog drvca. Nerijetko su se pjesmi i plesu pridružili i roditelji.
 
View the embedded image gallery online at:
http://vrticiosijek.hr/index.php/maslacak#sigFreeId1853f62a20