Po "Vladislavci"
Kralja Tomislava 75
31 404 Vladislavci
Voditeljica: Jadranka Filipović
Telefon:031/391-016

3

3
Na kreativnoj radionici roditelji su uz malo mašte i kreativnosti napravili zanimljive kostime ovčica. U veseloj  maskiranoj  povorci,  uz pratnju mama pastirica, prošetali smo se glavnom ulicom sela do zgrade Općine. Tamo smo pred načelnikom,  mnogobrojnim roditeljima i prolaznicima s ostalim maskiranim prijateljima ispjevali nekoliko pjesama.

Opširnije...

1

1
30.1.2018. godine u našem vrtiću gostovao je djed dječaka iz skupine, gospodin Ivan Romić, bivši član grupe Prva liga. Djecu je upoznao s načinom sviranja gitare i prime.

Opširnije...

3

3
Prateći interes djece za zanimanje veterinara oformii smo malu veterinarsku ambulantu u našem vrtiću. Također smo posjetili Veterinarsku stanicu Čepin. Od veterinara koji su nas vrlo lijepo primili i ugostili dobili smo jako puno novih informacija o njihovom zanimanju, o načinu na koji liječe životinje, koje instrumente i aparate koriste tijekom pregleda, operacije i dijagnosticiranja bolesti, te što u njihovim ambulantama možemo kupiti za njegu, prehranu, zaštitu i očuvanje zdravlja našeg ljubimca.

Opširnije...

2

2
U podcentru  Vadislavci  pripreme za predstojeće blagdane su u punom jeku. Tako je u utorak, 28.11.2017. god. održana Božićna radionica za roditelje i djecu, čime je nastavljena izvrsna suradnja dječjeg vrtića sa roditeljima.  Roditelji i djeca izrađivali su anđele i jaslice od drvenih štapića kojima ćemo  ukrasiti božićnu jelku u centru sela.  Posebno se mogao osjetiti blagdanski ugođaj te veselo ozračje ispunjeno toplinom i pozitivnom energijom  što su velikim dijelom doprinijeli i sami roditelji svojim dolaskom te interesom  za zajedničke aktivnosti.

Opširnije...

3

3
5.12.2017. godine u našem vrtiću održana je priredba povodom blagdana sv. Nikole. Zajedno s djecom marljivo su se pripremale  razne aktivnosti, a jedan dio toga mogao se vidjeti upravo u svečanom programu. Slijedećeg  dana prisustvovali smo  i priredbi u podcentru Zvončić, na poziv starije „B“ vjerske skupine.  Proveli smo ugodno prijepodne sudjelovajući na njihovoj svečanosti  te u i igri i druženju s prijateljima.

Opširnije...

2

2
17.11.2017. obilježili smo zajedno sa učenicima i djelatnicima OŠ Mate Lovraka  Dan sjećanja na žrtvu Vukovara. Prigodan program pripremili su učenici 8. razreda. Nakon toga župnik Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja poveo je zajedničku molitvu. Program obilježavanja zaključili smo kolonom sjećanja položivši upaljene lampione uz vanjsku ogradu škole te kratkom recitacijom o gradu heroju.

Opširnije...

4

4
Povodom Mjeseca hrvatske knjige 30. listopada 2017. godine posjetili smo Knjižnicu Osnovne škole Mate Lovraka u Vladislavcima. Knjižničarka je djeci objasnila svrhu knjižnice te  im pokazala slikovnice i knjige namjenjene djeci. Svako dijete dobilo je svoju člansku iskaznicu u nadi da će ih motivirati na što češće posjete Knjižnici. Knjižničarki smo poklonili straničnike za knjige koje su djeca izradila.

Opširnije...

1

1
5. listopada 2017. djeca iz podcentra Vladislavci u pratnji svoje odgojiteljice i nekoliko roditelja posjetili su Školu jahanja Konjičkog kluba Osijek. Posjet je započeo obilaskom štala, upoznavanjem i hranjenjem konja jabukama i mrkvama. Također uz vodstvo trenerica sva djeca su dobila priliku jahati na konjima.

Opširnije...

1

1
Nakon sklopa aktivnosti provedenih u vrtiću vezanih uz pismo, u petak 6. listopada 2017. povodom svjetskog dana pošte, djeca iz DV Vladislavci posjetila su sa svojom odgojiteljicom lokalnu Vladislavačku poštu. Dočekala ih je ljubazna djelatnica te ih provela prostorijom pošte, objasnila im kako pismo i paketi putuju, a djeca su imala priliku vidjeti uredno složenu pristiglu poštu prema adresama primatelja što je ujedno bio i odgovor na njihovo pitanje upućeno odgojitelju- kako poštari ne pomiješaju svu poštu.

Opširnije...