Po "Vladislavci"
Kralja Tomislava 75
31 404 Vladislavci
Voditeljica: Jadranka Filipović
Telefon:031/391-016

4

4
Povodom Mjeseca hrvatske knjige 30. listopada 2017. godine posjetili smo Knjižnicu Osnovne škole Mate Lovraka u Vladislavcima. Knjižničarka je djeci objasnila svrhu knjižnice te  im pokazala slikovnice i knjige namjenjene djeci. Svako dijete dobilo je svoju člansku iskaznicu u nadi da će ih motivirati na što češće posjete Knjižnici. Knjižničarki smo poklonili straničnike za knjige koje su djeca izradila.

Opširnije...

1

1
5. listopada 2017. djeca iz podcentra Vladislavci u pratnji svoje odgojiteljice i nekoliko roditelja posjetili su Školu jahanja Konjičkog kluba Osijek. Posjet je započeo obilaskom štala, upoznavanjem i hranjenjem konja jabukama i mrkvama. Također uz vodstvo trenerica sva djeca su dobila priliku jahati na konjima.

Opširnije...

1

1
Nakon sklopa aktivnosti provedenih u vrtiću vezanih uz pismo, u petak 6. listopada 2017. povodom svjetskog dana pošte, djeca iz DV Vladislavci posjetila su sa svojom odgojiteljicom lokalnu Vladislavačku poštu. Dočekala ih je ljubazna djelatnica te ih provela prostorijom pošte, objasnila im kako pismo i paketi putuju, a djeca su imala priliku vidjeti uredno složenu pristiglu poštu prema adresama primatelja što je ujedno bio i odgovor na njihovo pitanje upućeno odgojitelju- kako poštari ne pomiješaju svu poštu.

Opširnije...

1

1
Nekoliko dana nakon slanja pisma starijoj B skupini podcentra Zvončić iz Čepina u kojem su djeca izrazila želju za upoznavanjem i druženjem, djeca iz starije B skupine i njihove tete Ivana i Gina te nekoliko mama došli su nam u posjet. Iznenadili su nas poklonima i veselim nastupom kroz igrokaz,pjesmu i ples. Djeca iz DV Vladislavci prikazali su također svoju jesensku priču. Poslije smo se svi zajedno poslužili čajem i jabukama, nakon čega je uslijedila igra djece u školskom dvorištu i igralištu. Svojim gostima poklonili smo mala magnetna srca koja su djeca  izradila. Vrijeme je jako brzo prolazilo i na kraju smo se nevoljko oprostili od gostiju. Dogovorili smo ponovni susret u njihovom vrtiću.

1

1
U prostoru dječjeg vrtića Vladislavci 20.listopada 2017. održana je kreativna radionica za roditelje „Izrada scenskih lutaka“.  Bilo je to ugodno, veselo i kvalitetno druženje roditelja i odgojiteljice. U dobrom raspoloženju proveli smo opuštajuća tri sata i  izradili  oko tridesetak scenskih lutaka za koje smo uvjereni  da će pronaći svoje mjesto u raznim  igrokazima i priredbama i da će potaknuti djecu na izražavanje i stvaralaštvo.

Opširnije...