Područni objekt "Zvončić"
Ulica Grada vukovara 2a
31 431 Čepin
Voditeljica: Monika Tovarović
Telefon:031/380-295
Mobitel:099/204 70 42

 

Nalazi se u Čepinu u Ulici Grada Vukovara 2. Vrtić osigurava lijepu i dobro pripremljenu okolinu koja potiče dijete na rad, učenje i igru tijekom njegova najvažnijeg razvojnog razdoblja - u dobi od 1. do 6. godine, baš kad se njegov duh i um tako naglo razvijanju.
Imamo stotinjak djece smještenih u pet skupina; mješovita jaslička, mlađa , srednja, starija A i starija B.
Pružamo mogućnost poludnevnoga, poludnevnog programa sa ručkom i cjelodnevnog programa.
Program katoličkog vjerskog odgoja u našem vrtiću integriran je u rad redovne skupine, a provodi se po Programu katoličkog vjerskog odgoja.
Uz bogat redovni program u sigurnom, poticajnom i ugodnom okruženju naudimo i program predškole izvan redovitoga programa rada sa djecom predškolske dobi te mogućnost učenja engleskoga jezika za starije skupine.

 

1

1
Danas je održan maskenbal za sve odgojne skupine našega vrtića. Skupila se cijela svita princeza, vila dobrih i strašnih likova. Svaka je skupina pokazala svoje maske, otpjevala i odglumila ponešto šaljivo i veselo. Počastili smo se i slasnim pokladnicama! Maske spremamo do nagodinu....

Opširnije...

3

3
Čepinskim ulicama prošetala su djeca mješovite i starijih skupina našeg podcentara maskirani u olovke, pahuljice i semafore. Kostime su izradili roditelji djece na radionici organiziranoj nekoliko dana prije. Nadamo se da su bili dovoljno bučni da otjeraju zimu i prizovu proljeće.

Opširnije...

2

2
Mješovita skupina danas je u pratnji roditelja i odgojitelja kao maškarana povorka posjetila općinu Čepin. U povorci su bili "semafori", a kostimi su izrađeni uz pomoć roditelja.

Djelatnici općine i donačelnica Mateja Kalajdžić su nas lijepo ugostili, a mi smo njima otpjevala nekoliko pjesmica.

Opširnije...

U petak, 26. siječnja, u sklopu aktivnosti koje smo provodili cijeli tjedan, a vezano uz zdravlje i zdravu hranu, djecu srednje odgojne skupine posjetila je liječnica opće prakse. Eugen je požurio reći:"Doktorica, Miron ništa ne jede, šta ćemo sad?". Pohvalili su se mališani onim što znaju o svome tijelu i zdravoj hrani. Doktorica je pregledala pokoje uho, poslušala jesu li čista pluća a bome izliječila i ježa, bebu i ovčicu.

Opširnije...

15

15
BOŽIĆNI TRAMVAJ

 

U suradnji s kolegicom iz predškole Vladislavci, 13.prosinca smo posjetili Božićni tramvaj. Djeca su se veselila zajedničkoj vožnji i upoznavanju s prijateljima iz drugog vrtića.

 

Opširnije...

nikola

nikola
6.prosinca 2017.u Dječjem vrtiću Zvončić u Čepinu držana je svečanost povodom dolaska Svetog Nikole. Djeca i odgojiteljice pripremili su prigodan program, a Nikola je djecu nagradio darovima. Svake godine ova se svečanost održava pod pokroviteljstvom općine Čepin,koja je ove godine izdvojila pet tisuća kuna za didaktički materijal.

Opširnije...

111

111
23.listopada dan je cjelodnevnog čitanja gdje god se to može upriličiti. Ovogodišnji moto je Danas ti čitam.  Kako vremenske neprilike nisu dopustile odlazak djece u Knjižnicu kako je bilo planirano, knjižničarke su sa svojim gostima došle k nama. Djeca starije A i starije B skupine su ih s veseljem dočekala. Gosti su se izmjenjivali u čitanju različitih slikovnica, sadržajem i oblikom, a naposljetku su se djeca zahvalila gostima poklonivši im slikovnicu koju su zajedno izradili proteklih dana.

Opširnije...

4

4
Jesenka je pohodila nas vrtić. Okupilo se svih šest skupina, uključujući i najmanje. Pjesma, ples ali i mirisi jeseni ispunili su dvoranu. Jesenka je ispričala šaljivu priču o svom dolasku, o jeseni, plodovima koje je djeci i donijela. Zatrpala nam je vrtić lišćem i obećala da se iduće godine vraća s još većom košarom plodova... Ali i od djece očekuje nove pjesme i recitacije.

Opširnije...

3

3
Djeca podcentra Zvončić, četiri odgojne skupine u pratnji svojih odgojitelja i roditelja posjetila su Školu jahanja-Konjički klub Osijek. 

U Klubu su nas dočekale trenerice, obišli smo staje, hranili konje mrkvama i jabukama,  a svakako vrhunac uzbuđenja bio je zajahati konja.

 Svako dijete je dobilo priliku okušati se u jahanju uz stručno vodstvo.

Bio je ovo dan ispunjen uzbuđenjem, a mi smo ovim posjetom željeli probuditi ljubav prema ovim plemeniti životinjama. 

Opširnije...