Područni objekt "Zvončić"
Ulica Grada vukovara 2a
31 431 Čepin
Voditeljica: Monika Tovarović
Telefon:031/380-295
Mobitel:099/24 70 42

 

Nalazi se u Čepinu u Ulici Grada Vukovara 2. Vrtić osigurava lijepu i dobro pripremljenu okolinu koja potiče dijete na rad, učenje i igru tijekom njegova najvažnijeg razvojnog razdoblja - u dobi od 1. do 6. godine, baš kad se njegov duh i um tako naglo razvijanju.
Imamo stotinjak djece smještenih u pet skupina; mješovita jaslička, mlađa , srednja, starija A i starija B.
Pružamo mogućnost poludnevnoga, poludnevnog programa sa ručkom i cjelodnevnog programa.
Program katoličkog vjerskog odgoja u našem vrtiću integriran je u rad redovne skupine, a provodi se po Programu katoličkog vjerskog odgoja.
Uz bogat redovni program u sigurnom, poticajnom i ugodnom okruženju naudimo i program predškole izvan redovitoga programa rada sa djecom predškolske dobi te mogućnost učenja engleskoga jezika za starije skupine.

 

15

15
BOŽIĆNI TRAMVAJ

 

U suradnji s kolegicom iz predškole Vladislavci, 13.prosinca smo posjetili Božićni tramvaj. Djeca su se veselila zajedničkoj vožnji i upoznavanju s prijateljima iz drugog vrtića.

 

Opširnije...

nikola

nikola
6.prosinca 2017.u Dječjem vrtiću Zvončić u Čepinu držana je svečanost povodom dolaska Svetog Nikole. Djeca i odgojiteljice pripremili su prigodan program, a Nikola je djecu nagradio darovima. Svake godine ova se svečanost održava pod pokroviteljstvom općine Čepin,koja je ove godine izdvojila pet tisuća kuna za didaktički materijal.

Opširnije...

111

111
23.listopada dan je cjelodnevnog čitanja gdje god se to može upriličiti. Ovogodišnji moto je Danas ti čitam.  Kako vremenske neprilike nisu dopustile odlazak djece u Knjižnicu kako je bilo planirano, knjižničarke su sa svojim gostima došle k nama. Djeca starije A i starije B skupine su ih s veseljem dočekala. Gosti su se izmjenjivali u čitanju različitih slikovnica, sadržajem i oblikom, a naposljetku su se djeca zahvalila gostima poklonivši im slikovnicu koju su zajedno izradili proteklih dana.

Opširnije...

4

4
Jesenka je pohodila nas vrtić. Okupilo se svih šest skupina, uključujući i najmanje. Pjesma, ples ali i mirisi jeseni ispunili su dvoranu. Jesenka je ispričala šaljivu priču o svom dolasku, o jeseni, plodovima koje je djeci i donijela. Zatrpala nam je vrtić lišćem i obećala da se iduće godine vraća s još većom košarom plodova... Ali i od djece očekuje nove pjesme i recitacije.

Opširnije...

3

3
Djeca podcentra Zvončić, četiri odgojne skupine u pratnji svojih odgojitelja i roditelja posjetila su Školu jahanja-Konjički klub Osijek. 

U Klubu su nas dočekale trenerice, obišli smo staje, hranili konje mrkvama i jabukama,  a svakako vrhunac uzbuđenja bio je zajahati konja.

 Svako dijete je dobilo priliku okušati se u jahanju uz stručno vodstvo.

Bio je ovo dan ispunjen uzbuđenjem, a mi smo ovim posjetom željeli probuditi ljubav prema ovim plemeniti životinjama. 

Opširnije...

2

2
I ove je godine Općina Čepin organizirala kulturnu-tradicijsku manifestaciju Čepinski suncokreti.
Manifestacija se održavala 17. godinu za redom, a bogat kulturno-umjetnički program okupio je zaljubljenike u tradicijske običaje, pjesmu i ples.

Opširnije...

11

11
Dana 8.9.2017. naš je vrtić sa svoje dvije starije skupine sudjelovao na tradicionalnoj manifestaciji "Trčanjem do zdravlja", u organizaciji čepinskih osnovnih škola i Općine Čepin. Naša su se djeca natjecala u trčanju na 100 m. Osim velikog broja djece, publiku su činili brojni roditelji kao i mještani. Ponosni smo što smo uključeni u ovu hvale vrijednu manifestaciju. Važno je sudjelovati, ali svejedno moramo pohvaliti najbrže, nagrađene medaljama.

Opširnije...

3

3
Tijekom mjeseca svibnja organizirali smo zanimljive radionice. Zajedno s roditeljima oslikali smo vanjske zidove vrtića i posude za cvijeće, te vrtlarili u našem dvorištu.
Radili smo na projektu zanimanja ljudi gdje smo također surađivali s roditeljima pojedinih zanimljivih zanimanja.
Organizirali smo sportske i natjecateljske igre na otvorenom te posjetili Zoološki vrt.

Opširnije...

1

1
Obrađujući temu: "I moja ruka čuva planetu", djeca pokazuju veliki interes i znatiželju za svemir. S ciljem zadovoljavanja dječjeg interesa nastaje ovaj zanimljiv projekt.

Opširnije...