Obavijesti za roditelje uoči polaska djeteta u vrtić

Objavljeno Posted in Novosti

Poštovani roditelji,

 

S  obzirom na epidemiološku situaciju te dolazak novoupisane djece u naše vrtiće od 1. rujna, pozivamo Vas na susret s odgojiteljicama  28.8. i 31.8.2020. u dvorištu Vašeg vrtića.

Cilj susreta je upoznavanje odgojiteljica, roditelja i djeteta uoči početka pedagoške godine. S obzirom da je prvi dan dolaska djeteta u vrtić stresan i za dijete i za roditelja, iskoristite ovaj susret kako bi dijete upoznalo svoje odgojiteljice te kako bi Vi dobili sve potrebne informacije za siguran i smiren prvi dolazak u vrtić. Susreti su namijenjeni novoupisanoj djeci jasličke i vrtićke dobi.

Odgojiteljice će Vas kontaktirati i dogovoriti s Vama  i djetetom  susret u trajanju od 20 minuta u periodu 28.8. i 31.8.2020., 15.00 – 17.00. Susrete ćemo organizirati u dvorištu Vašeg vrtića. Molimo Vas da susretu nazoči samo jedan roditelj/skrbnik djeteta. Iznimno u slučaju lošeg vremena, susreti će se organizirati u dvorani vrtića (molimo roditelje da u tom slučaju koriste masku).

Molimo Vas da na susret, a najkasnije do prvog dana dolaska djeteta u vrtić, donesete potvrdu o procijepljenosti kao i potvrdu o plaćenoj akontaciji.  Bez navedenog, odgojiteljica neće biti u mogućnosti primiti dijete u vrtić.

 

 

PRAVILA ZA DOVOĐENJE DJETETA U VRTIĆ OD 1. RUJNA 2020.

 

S obzirom na epidemiološku situaciju, molimo Vas sljedeće:

  • roditelji djece jasličke dobi (i ‘novi’ i ‘stari’) ulaze u vrtić (na pripadajuća vrata za tu skupinu) te dovode djecu odgojiteljicama uz obavezno korištenje maski (roditelji koriste maske, djeca ne) i dezinfekcije ruku roditelja (ne djece). Molimo bez dužeg zadržavanja u ustanovi – vrijedi isključivo za mjesec rujan- mjesec prilagodbe.

 

  • roditelji djece vrtićke dobi (i ‘novi’ i ‘stari’) dovode djecu na pripadajuća vanjska vrata skupine, bez ulaska u vrtić, gdje ih preuzima odgojiteljica.

 

            Hvala na razumijevanju,

                 Uprava Dječjeg vrtića Osijek