Akcije u podcentru Vrapčić

Objavljeno Posted in Vrapčić

U petak 3.svibnja 2019. u poslijepodnevnim satima u podcentru Vrapčić, Tenja održana je radna akcija uređenja dvorišta. Uz organizaciju djelatnika udružile su nam se i snage roditelja te smo obogatili naše dvorište novim igralima ( stare traktorske i auto gume) dobile su prenamjenu u funkciji igre, postojeća igrala, klupe, grede i ogradice okolo cvijeća su prebojana, a dotrajala uklonjena.

Postojeći kamenjar i cvijetnjaci su opljevljeni i nadopunjeni. Posadili smo višnju, jagode i maline te se nadamo sazrijevanju slatkih plodova. ☺

Osim toga postavljeni su i estetski elementi u dvorištu, a koje smo izrađivali zajedno sa djecom na što su oni posebno ponosni.

U subotu 4.svibnja 2019. nastavili smo sa akcijom koja je započela 6.travnja 2019. sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek gdje zajedničkim snagama oživljavamo veselu šumu na pročelju dječjeg vrtića Vrapčić.

Unatoč cjelodnevnom angažmanu učenika škole, djelatnika vrtića i nekoliko roditelja, zadnji dio pročelja još nije završen, ali nadamo se da će do dječjeg najvažnijeg dana u vrtiću (završne svečanosti) zadnji dio pročelja biti dovršen te da će naš mali prigradski vrtić zabljesnuti u potpunom sjaju.

Hvala svima koji su sudjelovali!