Božićna kreativna radionica očeva i djece – skupina “Zečići” podcentar Josipovac

  1. prosinca 2023. odgojitelji srednje skupine “Zečići” organizirali su blagdansku radionicu koja je okupila očeve i njihovu djecu s ciljem približavanja Božićnih blagdana i naglašavanja uloge očeva u odgoju.

Radionica je bila posebno usmjerena na očeve i njihovu interakciju s djecom tijekom kreativnih aktivnosti. Izrađivali su  čestitke, stvarajući božićne radove, poklone za svoje članove obitelji. Neki očevi su poveli i druge mališane, pružajući podršku drugim očevima koji nisu mogli prisustvovati.

Oduševljeni sudionici su istaknuli da je ova radionica pružila priliku da se još više mogu družiti sa svojom djecom na jedan drugačiji način. Kreativnosti nije nedostajalo. Nakon izložbe radova i fotografiranja, djeca su ponijela svoje kreacije kući kao simboličan dar za svoje najmilije, dodatno naglašavajući ljepotu blagdanskog darivanja i dijeljenja radosti.

Ovo događanje ne samo da je obogatilo blagdansko raspoloženje među djecom, već je i ojačalo vezu između očeva i djece. Očevi su izrazili želju za sličnim događajima u budućnosti, pokazujući  svoju želju i važnost u odgoju i odrastanju njihove djece.

Neki od komentara su bili: Nisam držao škarice još od škole. Već je prošlo vrijeme, kada prije. Bilo bi dobro da se češće ovako zajedno igramo, samo nas zovite. Planirane zadaće ostvarene su u potpunosti.

[foogallery id=”41197″]

 

Skip to content