Božićna radionica s roditeljima i izrada scene za božićnu predstavu u podcentru„Vrapčić“

U petak 8. prosinca u 17h u podcentru Vapčić održana je radionica s roditeljima u svrhu izrade scene i rekvizita potrebnih za božićnu predstavu u kojoj naime glume roditelji iz podcentra Pastoralni centar Tenja.

U dogovoru i suradnji zamislili smo da na ovakav način pripomognemo predstavi za djecu iz Tenje gdje bi sva djeca iz oba podcentra bila okupljena 15.prosinca u Hrvatskom Domu u Tenji.

Roditelji mlađe i starije jasličke odgojne skupine u suradnji s odgojiteljima tih istih skupina iz podcentra „Vrapčić“ uspjeli su za više od tri sata koliko su radili izraditi saonice za djeda Božićnjaka uz pomoć kolica za kupovinu, sat starinski sa kukavicom koji je prethodno kaširan, sandučić za pisma, stalak za kalendar gospođe Zime u predstavi, obojati ukusne medenjake od slanog tijesta koje je ispekla u predstavi Baka Božićnjak te poklone za saonice djeda Božićnjaka.

Uz sve ovo vrijedni roditelji pomogli su nam izraditi i ukrase za naše božićno drvce te kamin koji će krasiti naš zajednički prostor hodnika vrtića.

[foogallery id=”41148″]

 

 

Skip to content