Kindergarden teacher – podcentar Krijesnica

Posjet Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti:

U suradnji s dr., sc., docenticom Ida Tokić Somolanji i studentima Rani i predškolski odgoj i obrazovanje, Osijek imali smo prilike provesti jedan dan kao mali „studenti“.

Djeca mješovite-dvojezične skupine te djeca starije predškolske skupine, imala su priliku doživjeti jedan dan na fakultetu, gdje su  studenti, budući odgojitelji, uz pomoć našim stručnjaka, kvalitetnim i profesionalnim pristupom.

U samom uvodu,  svako dijete je dobilo  Indeks i obavilo upis na Fakultet?! Što je to!? Saznajemo da ako želiš biti teta u vrtiću o svemu trebaš dosta toga znati. Na primjeren način, raznim zanimljivim aktivnostima usvajamo nova znanja u području Likovne umjetnosti i kulture, Dramske umjetnosti i kulture, Glazbena umjetnost i kultura te Senzomotoričkih i matematičkih aktivnosti.

Krenuli smo u polaganje svih tih stručnih područja. Djeca pokazuju izuzetan interes za svijet sjena, predmatematičke zadatke  digitalnim pristupom i naravno, njima najdraže glazbi i pokretu te likovnom senzibilitetu-  Obogatili smo se i kognitivno i emocionalno.  A indeksi su bili prepuni žigom „položeno“. Odlazimo zadovoljni puni dojmova i novih iskustava.

Skip to content