Obavijest roditeljima

Objavljeno Posted in Novosti

Poštovani roditelji,

  1. Potpisivanje ugovora za novoprimljenu djecu, plaćanje akontacije te izdavanje rješenja obavljat ćemo u Upravnoj zgradi Dječjeg vrtića Osijek (Vijenac I. Meštrovića 7, Osijek) u prizemlju u sljedećem terminu: 11.- 15. listopada 2021., od 8.00 do 14.00

Prilikom potpisivanja ugovora više nije potrebna kupovina biljega, a plaćanje akontacije se vrši gotovinom.

  1. Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece održat ćemo 13. listopada 2021. u 18.00 u podcentrima Nevičica, Kosjenka, Višnjevac, Jelenko, Sjenčica, Jabuka, Ribica. Sastanak ćemo održati na otvorenom, iznimno u dvorani/hodniku uz maske i poštivanje međusobnog razmaka
  2. Otvorena vrata vrtića: pozivamo Vas da 14. i 15. listopada od 17.00 do 19.00, prema pozivu i dogovoru s odgojiteljicama, dođete u vrtić s djetetom te upoznate odgojiteljice. Molimo ponijeti na Otovrena vrata:

– potvrdu o plaćenoj akontaciji

– knjižicu procijepljenosti djeteta

– isprintanu Covid potvrdu (ukoliko imate i ukoliko želite boraviti s djetetom u skupini od 18.10. na dalje sa svrhom olakšanja prilagodbe djetetu na vrtićku sredinu)

  1. Boravak u skupini djeteta za vrijeme djetetove prilagodbe – ukoliko želite, imate mogućnost boraviti u skupini za vrijeme djetetove prilagodbe na vrtić od 18. listopada na dalje, prema dogovoru s odgojiteljicama. S obzirom na epidemiološke uvjete, molimo da s odgojiteljicama dogovorite dnevni boravak roditelja uz dijete do pola sata kao i mogućnost kraćeg ostajanja djeteta u vrtiću.

 

 

Uprava Dječjeg vrtića Osijek