Raspored inicijalnih razgovora

Objavljeno Posted in Novosti

Poštovani roditelji,

Zahvaljujemo na prijavama za vrtić putem digitalne aplikacije. Slijedi drugi dio upisnog postupka – provođenje inicijalnih razgovora. Inicijalni razgovori obavljat će se sa djecom i roditeljima koji su putem upisne aplikacije predali zahtjev za upis u  vrtić, a koji ostvaruju prednost za upis temeljem priložene dokumentacije.

Inicijalni razgovori su jedan od preduvjeta za upis djeteta u vrtić te je na inicijalni razgovor nužno doći s djetetom.

Razgovori će se održavati u Upravi Dječjeg vrtića Osijek, Vij. I. Meštrovića 7, 2. kat prema navedenom rasporedu. Ukoliko ne dođete na inicijalni razgovor, smatrat će se da ste odustali od vrtića.

Rezultati upisa bit će objavljeni  06.06.2022. na oglasnim pločama podcentara i na mrežnim stranicama vrtića. S obzirom na Pravilnik o upisima i mjerilima za upise djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Osijek, Dječji vrtić Osijek zadržava pravo upisa i raspoređivanja djece u skladu  s prostornim i kadrovskim kapacitetima vrtića.

Molimo roditelje djece rođene 2022. godine koji trenutno nisu na popisu za inicijalni razgovor da se prije nego dijete navrši godinu dana jave  stručno razvojnoj službi kako bi se provjerila mogućnost upisa s obzirom na prostorne i organizacijske uvjete.

 

INICIJALNI RAZGOVORI – raspored

 

Uprava Dječjeg vrtića Osijek