Suradnja s Hrvatskim društvom učitelja i profesora njemačkog jezika

Dana, 20.listopada 2023.godine, mješovita skupina 3 -7 godina s integriranim njemačkim jezikom “Blümchen”, nastupila je kratkim glazbenim programom “Kinderwelt”, na 31.znanstveno-stručnom skupu Hrvatskog društva učitelja i profesora njemačkog jezika (KDV) koji se održavao ove godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

Suradnja s ovim društvom započela je u listopadu prošle godine, kada je dobno mješovita vrtićka skupina osvojila 1.mjesto na natječaju “Ich schaff’s auf Deutsch/Uspijevam na njemačkom” u kategoriji vrtića, te bila nagrađena priznanjima i podrškom u ranom učenju njemačkog jezika u Austrijskoj čitaonici Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku.

Svrha dječjeg nastupa na ovom stručnom skupu, bila je pokazati uspješnost u učenju i njegovanju njemačkog jezika od najranije vrtićke dobi. Topla podrška učitelja i profesora njemačkog jezika, osmjehom i velikim pljeskom, otklonila je dječje strahove od javnog nastupa i dala nam poticaj da se nastavimo truditi i razvijati ljubav prema učenju njemačkog jezika.

Sve to ne bi bilo moguće bez kvalitetne suradnje s roditeljima i njihove podrške odgojno obrazovnom radu.

[foogallery id=”39794″]

Skip to content