Završna svečanost u Ribici

Dana 6.6.2023. održana je završna svečanost podcentra Ribica u mjesnom domu Sarvaš. U organizaciji su sudjelovala djeca s odgojiteljicama i roditelji. Djeca mješovite jasličke skupine „Rakići“ su sukladno dobi imala prigodan program, a nakon toga su djeca mješovite vrtićke skupine „Ribice“ imala svoj program. Tijekom programa „Ribica“ djeca predškolske dobi su se oprostila od odgojiteljica, svojih prijatelja i vrtića. Djeci su odgojiteljice uručile diplome, a djeca su se sa vrtićem oprostila uz prigodnu pjesmu „Đaci“.

Nakon svečanog programa odgojiteljice su organizirale zajedničke igre roditelja i djece. Djeca su motivirala roditelje na sudjelovanje u igrama i uz igre pokazali roditeljima kako se to radi u vrtiću.

Druženje se nakon igara nastavilo u opuštenijoj atmosferi uz ples i razgovor. Djeca su imala priliku vidjeti roditelje i odgojiteljice kako razgovaraju i  surađuju te tako stvarala pozitivnu sliku o suradnji vrtića i obitelji.

Ovim putem se odgojiteljice zahvaljuju svim roditeljima na suradnji tijekom cijele godine, te se nadaju nastavku suradnje u korist cjelovitog razvoja djeteta.

Skip to content