Obavijest o prijelazima

Poštovani roditelji, ukoliko želite napraviti prijelaz za svoje dijete iz jednog podcentra (vrtića) u drugi ili ako želite promijeniti program u koji je Vaše dijete upisano (program ranog učenja stranog jezika, vjerski program, alternativni Montessori program*) potrebno je da na našoj web stranici Dječjeg vrtića Osijek (https://upisi.vrticiosijek.hr/?page_id=7711) ispunite online aplikaciju za prijelaz.

Zahtjev za prijelaz mogu tražiti samo roditelji čija su djeca već upisana i pohađaju redovan program Dječjeg vrtića Osijek.

 

Aplikacija za prijelaz bit će otvorena od 28. veljače do 13.ožujka 2024.

Molimo Vas da se prijavite u zadanom terminu jer se, u suprotnom, naknadni zahtjevi (putem email-a ili usmeno telefonom) neće moći uvažiti zbog daljnje organizacije rada.

 

Ispunjen online zahtjev za prijelaz u drugi podcentar razmotrit će Uprava Vrtića te pozitivno riješiti ukoliko u željenom podcentru postoji kapacitet za prihvat djece i ukoliko željeni podcentar odgovara blizini prebivališta/boravišta djeteta, a što će stupiti na snagu početkom sljedeće pedagoške godine (od 1.rujna 2024.).

Odluku o prijelazu dobit ćete na Vašu e-mail adresu do 30.lipnja 2024. Ukoliko do navedenog datuma ne dobijete odluku, molimo Vas da kontaktirate Stručnu službu: 031/ 204 709.

 

*dodatne informacije o posebnim i alternativnim programima također možete pronaći na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Osijek

Alternativni program Marije Montessori

Program katoličko-vjerskog odgoja

Program ranog učenja stranog jezika

Skip to content