Obavijest o prijelazima

Objavljeno Posted in Novosti

Poštovani roditelji, ukoliko želite napraviti prijelaz za svoje dijete iz jednog podcentra (vrtića) u drugi potrebno je da na našoj web stranici Dječjeg vrtića Osijek (vrticiosijek.hr) ispunite online aplikaciju za prijelaz.

Zahtjev za prijelaz mogu tražiti samo roditelji čija su djeca već upisana i pohađaju redovan program Dječjeg vrtića Osijek.

Aplikacija za prijelaz bit će otvorena od 15. veljače do 5.ožujka 2021.

Molimo Vas da se prijavite u zadanom terminu jer se, u suprotnom, naknadni zahtjevi (putem email-a ili usmeno telefonom) neće moći uvažiti zbog daljnje organizacije rada.

Ispunjen online zahtjev za prijelaz u drugi podcentar razmotrit će Uprava Vrtića te pozitivno riješiti ukoliko u željenom podcentru postoji kapacitet za prihvat djece i ukoliko željeni podcentar odgovara blizini prebivališta/boravišta djeteta, a što će stupiti na snagu početkom sljedeće pedagoške godine (od 1.rujna ove godine).[1]

Odluku o prijelazu dobit ćete na Vašu e-mail adresu do 30.lipnja 2021. Ukoliko do navedenog datuma ne dobijete odluku, molimo Vas da kontaktirate Stručnu službu: 031/ 204 709.

 

Uprava Dječjeg vrtića Osijek

[1] prema članku 25. iz Pravilnika o upisima i mjerilima za upise djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Osijek